Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veggoköket <3

Igår åkte jag förbi Veggoköket och handlade en massa gott till helgen. Gick liiiiite bananas på godsakerna hahaha! Jag har inte ätit en vettig choklad sedan jag gick över till vegansk kost. Nu är jag inte så mycket för godis överlag men har förr kunnat uppskatta en bit choklad till en snarrig kopp kaffe. Så, jag köpte på mig 3 olika chokladkakor som jag aldrig kommer äta upp men jag ville smaka dem så man vet vilka som är goda och lan använda i bakning tex- eller bjuda på. Just det kan jag göra nu för Rikards Mamma kommer på besök och hon gillar choklad ?

Köpte även deras hembakade biskvier och snickerstoppar som var heeeeelt AMAZEBALLZ! Jag åt en utav vardera igår= MUNORGASM!!! 

Ja, sen ser ni ju på bilden resten av det jag köpte- sååååå nice! Love it! 


Här är jag med goa Såma som är en utav delägarna på Veggoköket. Fråga henne vad som helst om deras produkter- hon rekommenderar de godaste och bästa ??

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.