Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veggoköket <3

Igår åkte jag förbi Veggoköket och handlade en massa gott till helgen. Gick liiiiite bananas på godsakerna hahaha! Jag har inte ätit en vettig choklad sedan jag gick över till vegansk kost. Nu är jag inte så mycket för godis överlag men har förr kunnat uppskatta en bit choklad till en snarrig kopp kaffe. Så, jag köpte på mig 3 olika chokladkakor som jag aldrig kommer äta upp men jag ville smaka dem så man vet vilka som är goda och lan använda i bakning tex- eller bjuda på. Just det kan jag göra nu för Rikards Mamma kommer på besök och hon gillar choklad ?

Köpte även deras hembakade biskvier och snickerstoppar som var heeeeelt AMAZEBALLZ! Jag åt en utav vardera igår= MUNORGASM!!! 

Ja, sen ser ni ju på bilden resten av det jag köpte- sååååå nice! Love it! 


Här är jag med goa Såma som är en utav delägarna på Veggoköket. Fråga henne vad som helst om deras produkter- hon rekommenderar de godaste och bästa ??

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.