Denice Lundevall
Yoga World

Men jag “unicornar” den här dagen ändå- trots efterdyningarna utav förkylningssjuka som tragglas med mig. Jag snorar och snorar hela tiden och det strular i mina bihålor vilket leder till huvudvärk, buuuu! Nåja, det är också på väg att gå över. Jag har faktiskt aldrig haft ont i bihålorna förr?!

Kroppen är så otroligt stel efter 4 veckors stillasittande/liggande, ajajaj!  Det som kommer göras ikväll är att rulla på foamroller för att få avslappnade muskler och sen köra ett lättare yogapass, guvaskönt! Verkligen välbehövligt!

Efter så många veckor utan rörelseträning blir jag ännu mer medveten och övertygad om att kroppen verkligen är gjord för att röra på sig. Ja, jo det visste jag i och för sig innan men det blir så tydligt nu. Så! Medicinen: foamroller och yoga ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.