Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Grönt är skönt <3

Min morgondrink som alltid består utav det magiska algen spirulina! Det är verkligen en superalg! Googla på algen för att hitta ännu mer gött än det “lilla” jag kopierat in här. Do it folks, just do it ?

Lite gött att veta om algen: (texturval hämtat från mmsports hemsida)

“Superfruit Organic Spirulina Powder innehåller ekologisk spirulina (SE-EKO-03) – en av marknadens mest omtycka blågrön alg. Spirulina främjar bland annat viktkontroll och bidrar till fysiskt välmående och till att motverka trötthet.

Superfruit Organic Spirulina Powder är en ekologiskt odlad och certifieradprodukt och rik på både protein och kostfiber. Spirulinapulver kan användas i matlagning, som till exemepl soppor, smoothies med mera. Testa gärna att mixa 1 skopa Superfruit Organic Spirulina Powder med 3 dl färsk apelsinjuice och 1 banan – en perfekt och välsmakande smoothie. Spirulina främjar nämligen viktkontroll och bidrar även till fysiskt välmående och till att motverka trötthet. Spirulinas höga proteinhalt gör det även till en bra vegetabilisk källa för protein för exempelvis vegeterianer och veganer. Den har högt proteininnehåll. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan. Har högt kostfiberinnehåll”.

 

Ni hittar spirulina HÄÄÄR!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.