Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Grönt är skönt <3

Min morgondrink som alltid består utav det magiska algen spirulina! Det är verkligen en superalg! Googla på algen för att hitta ännu mer gött än det “lilla” jag kopierat in här. Do it folks, just do it ?

Lite gött att veta om algen: (texturval hämtat från mmsports hemsida)

“Superfruit Organic Spirulina Powder innehåller ekologisk spirulina (SE-EKO-03) – en av marknadens mest omtycka blågrön alg. Spirulina främjar bland annat viktkontroll och bidrar till fysiskt välmående och till att motverka trötthet.

Superfruit Organic Spirulina Powder är en ekologiskt odlad och certifieradprodukt och rik på både protein och kostfiber. Spirulinapulver kan användas i matlagning, som till exemepl soppor, smoothies med mera. Testa gärna att mixa 1 skopa Superfruit Organic Spirulina Powder med 3 dl färsk apelsinjuice och 1 banan – en perfekt och välsmakande smoothie. Spirulina främjar nämligen viktkontroll och bidrar även till fysiskt välmående och till att motverka trötthet. Spirulinas höga proteinhalt gör det även till en bra vegetabilisk källa för protein för exempelvis vegeterianer och veganer. Den har högt proteininnehåll. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan. Har högt kostfiberinnehåll”.

 

Ni hittar spirulina HÄÄÄR!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.