Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Gående för mående

Jag tycker det är riktigt,riktigt jobbigt att inte ha kunna gjort någon som helst fysisk aktivitet under snart 2 1/2 vecka som jag var sjuk under. Jo, något yogapass när jag mått som bäst men annars, NADA. 

Tog mig ut nyss på en lugn lunchpromenad för att inte bli helt galen! Skönt att vara ute, känna frisk luft, lunka runt bland blommor och blader ?Mysigt! 

Ännu Viktigare blir det för mig att få röra på mig när jag denna vecka har 3 fullbokade kvällar med franskunder. 3 dagar i rad- det är Peace of cake när jag är helt frisk men nu, nu känns det rätt tungt faktiskt. Det är Måndag men jag längtar redan tills den här veckan är över. Jag vill bli friiiiiisk så jag kan sova, så jag kan träna, så jag kan börja leva normalt igen. 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.