Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Lucky girl!?

Alltså, HAHAHA! Jag måste bara få berätta- ni minns fotograferingen jag var på för “Hälsa & Fitness, ja då jag var så vidrigt sjuk! Mm, och nu är det såhär att jag ju ska ju fota nu på Lördag- den där fotningen jag såg fram emot. Nu ska jag även på en casting, det låter mer märkvärdig än vad det. Det är sköj såklart, att ha blivit tillfrågad och det är jag glad och lite stolt över ?men troooo inget nu bara! Just saying, det är en casting för en plåtning och det är inte alls säkert att jag blir vald, men den är nästa vecka i alla fall. 

Är jag vidrigt sjuk igen?! Neeej… Meeeeen jag har fått så underbara utslag på hakan?!!! Allstsååå!!! Jag kan inte annat än bara skratta åt det, haha! Vad är oddsen liksom?! Det är ju inte så att jag badar i fotograferingar och sådan “extravagant” MEN när man någon gång får äran så råkar jag ut för sånt här?! Haha! Är det någon som försöker säga mig något månne?!

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.