Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Bring me SUMMEEEER!!!

Häromdagen provade jag sommarkläderna jag har dammandes i garderoben. Känns som att det var 7 år sedan det var sommar nu?!!! Längtar så mycket! 

Ja, så blev det ju lite spex framför kameran- inte så ovanligt va 😉 

Älskar verkligen den här hatten som jag köpte för typ 2 år sedan MEN jag har bara använt den EN gång! Varför, jo för att jag tycker inte att jag passar i den. Sjukt att jag går och köper något som jag gärna vill passa i men inte gör? Fast här på bilderna ser det bra ut, men inte i verkligheten typ. Kanske jag bara måste vänja mig vid den? Jag ser tjejer som ha de här hattarna och dom är sååååå snygga i dom. 

Nåja, vi får la se om en vågar sig på att bära den här på fler ställen än hemma…inomhus…hehe! Mitt hår blir så platt när jag har sen på mig, det är därför jag har issues med den, haha! 

   
    
 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.