Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Helgen!

Jag var gräsänka i helgen då Mr. var på “grabbresa”, då passade jag på att storstäda, hälsa på mormor och yoga i 2 1/2 timme (sjukt stel efter över 1 veckas sickness och ingen yoga whatsoever) så när jag hämtade boysen på Arlanda kunde jag och Rikard ha en heeeel, skööööön Söööööndag tillsammans utan några måsten, mums!

Hemma hos lilla Mormor bjöds det på grönsakssoppa. Hon är så söt som fixar veganskt när jag hälsar på <3 och till efterrätt gjorde hon en fruktsmoothie- det är min Mormor det!!!


Jag är så glad att hon tänker på vad hon äter. Det är väldigt få 78-åringar som är så noga med vad dom äter. Vi pratar ofta om kost när jag är där. Hon är nyfiken och vill lära sig 🙂 Det som kanske är vanligt i min generations kostvanor med att äta nötter/frön, mycket frukt och grönt osv är tyvärr väldigt ovanligt hos äldre. Men mormor ser till att äta allt sånt plus att hon väldigt sällan äter rött kött, och när hon äter kött tänker hon på att det ska vara bra kvalité osv. Jag är så stolt över henne <3

Att kolla på gamla fotografier är lite av en favorit när jag är där. Det var länge sedan sist och i Lördags var jag sugen igen! Folk brukar alltid tro att jag fått mitt krulliga hår från min grekiska sidan, dvs från min pappa men icke, det är från Mormor sida där typ aaaalla är riktiga krullisar.

De tre längst upp till höger är: från vänster Mormors kusin, Mormor i mitten och ytterligare en kusin därefter. Krull,krull,krull, haha!


Synd bara att de så ofta var så att föräldrarna skulle borsta ut håret?! But Why?! Man ser inte riktigt klok ut när man borstar ut lockarna?! Det är som att det ansågs vara fult att ha lockigt hår förr. Synd.

Å här är söta lilla mamma:


Älskar det här fotot på älskade Morfar och Mormor på deras bröllopsdag. Tyvärr lever inte min Morfar längre, men i våra hjärtan finns han. Minnet är färskt som bara den<3


Morfar i sitt fotbollslag, andra från höger, jag tycker han var så himla stilig! Han ser lire ut som en filmstjärna på den tiden :


Ja, så har min helg sett ut och nu är veckan igång igen! Mycket att göra! Jag ska gå en modevisning på Torsdag. Det är på ett hälsoevent som sker på Aros Congresscentet här i stan där bla. Blossom Tainton ska föreläsa, det blir ju lite skoj! Eller jag ska gå en “hårvisning” och sedan är det även modevisning med kläder. Men jag går för hår, hahaha- no shit Sherlock Inge kläder här inte, hit me håret ba!!

På lördag ska jag till Stockholm igen för den där plåtningen jag berättat lite för er om…den som jag är lite nervös för men ändå ser väldigt mycket fram emot!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.