Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Still sick :/

Fy faaaaraooo va jag mår dåligt, buuu! Jag mår pyttelite bättre för febern är borta men det har såklart tillkommit hosta och nu gör halsen så ont att det börjat sprida sig upp mot vänster öra, ajajaj! Vidrigt! 

Imorrn ska jag på ett event i Stockholm där träningen är en del utav dagen. Det kommer icke att tränas något från min sida kan jag lova! Så jäkla trist! Men men, mingla är ju också trevligt. Så typiskt att jag har så mycket som händer just nu när jag är så jäkla sjuk! Vad är oddsen?! Bara att härda ut helt enkelt. 

Jag hade även den här veckan planerat att börja träna lite på Factor igen- dom har öppnat Outdoor och de är jag jäkligt sugen på att köra! Det är rätt kört nu de närmsta dagarna kan jag ju lova. Suck! 

Jag äter i alla fall. När febern försvann går det bra att äta- det har blivit en del skräp som hemmagjord pizza, glass och chips i helgen så kalorier får jag i mig kan jag lova! Bra det, att man pallar äta iaf! 

Gårdagen och idag startar jag med en grön sallad gjord på: 

 • Olika mixade salladsblad
 • Soltorkade tomater
 • Pesto
 • Torrostade chashewnötter
 • Gurka
 • Olivolja
 • Balsamico
 • Pumpakärnor 

Till den, kokosvatten som jag bara älskar!!! Ikväll blir det en massa frukt! 

  

 

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.