Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Still sick :/

Fy faaaaraooo va jag mår dåligt, buuu! Jag mår pyttelite bättre för febern är borta men det har såklart tillkommit hosta och nu gör halsen så ont att det börjat sprida sig upp mot vänster öra, ajajaj! Vidrigt! 

Imorrn ska jag på ett event i Stockholm där träningen är en del utav dagen. Det kommer icke att tränas något från min sida kan jag lova! Så jäkla trist! Men men, mingla är ju också trevligt. Så typiskt att jag har så mycket som händer just nu när jag är så jäkla sjuk! Vad är oddsen?! Bara att härda ut helt enkelt. 

Jag hade även den här veckan planerat att börja träna lite på Factor igen- dom har öppnat Outdoor och de är jag jäkligt sugen på att köra! Det är rätt kört nu de närmsta dagarna kan jag ju lova. Suck! 

Jag äter i alla fall. När febern försvann går det bra att äta- det har blivit en del skräp som hemmagjord pizza, glass och chips i helgen så kalorier får jag i mig kan jag lova! Bra det, att man pallar äta iaf! 

Gårdagen och idag startar jag med en grön sallad gjord på: 

 • Olika mixade salladsblad
 • Soltorkade tomater
 • Pesto
 • Torrostade chashewnötter
 • Gurka
 • Olivolja
 • Balsamico
 • Pumpakärnor 

Till den, kokosvatten som jag bara älskar!!! Ikväll blir det en massa frukt! 

  

 

  Denice Lundevall
  Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.