Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Bootcamp- hur var det?!

Det var superskoj!!! Så härliga människor som var där allt ifrån arrangörerna, deltagare ,utställare och gästföreläsare! Verkligen en superskön stämning i hela bygget.

När jag kom på plats hade de märkt ut skåpen med namnlapp och den sjukaste “goodie bag” jag fått?! Galet mycket grejjer MEN bara toppgrejjer i påsen (ska visa sen), vilket engagemang från arrangören. Ni ser på bilden den stora, blå påsen- den är alltså proppfull med saker! Haha!

Jag vann även ett så fint pris för “bästa pepp under dagen”- hur glad bli man inte då?! Fick en massa underbara livsmedel från Friggs (torkad frukt, olika pulver att ha i mina gröna smoothies/juicer som tex vetegräs) och en smoothiemixer fick jag med! Jag får ta ett kort på alla fina grejjor för det är för mkt att skriva.Jag hade bokat in mig på workshops hela dagen och började med yoga. Det var första gången jag yogade för en man. Yoga är verkligen en kvinnodominerad träningsform, helt klart. Tyvärr kan jag säga för yoga är verkligen för alla. Men men, jag njöt verkligen av att få träffa nya, spännande yogisar och tänkte där på plats att jag verkligen ska passa på att åka på fler yoga workshops med lärare jag bara drömt om att yoga för<3 så inspirerande.

Jag hade även handstand, basic gymnastics och ergonmatrix som workshop att gå på. Jag är sjukt nöjd med hela dagen! Ett fantastisk arrangemang utan traningsevent.se som anordnade Blogger bootcamp! Tack!

Igår var jag heeeelt slut när jag kom hem, öm i kroppen efter alla aktiviteter men så nöjd och glad 🙂 Under den här dagen lyckades jag få till en jättefin handstand!!! Om än i bara några sekunder men ändå! De räknas! Sjukt sugen på att börja öva på det nu igen 🙂

Bildbbomb!

Grymt duktiga och inspirerande “naprapat Jonas” och hans kollega “naprapat Peter” som de kallas för- höll i en väldigt bra workshop “ergomatrix” – handlar om rörelse, hur vi bör kunna röra oss och så fick vi kräla runt på golvet för att göra hans övningar- svinkul!!
Mycket squatande blev det under Jonas workshop!


Grymme Jörgen Kruth fanns på plats och höll i Thai Boxning!


Innan första yogapasset med Shay Peretz som jag verkligen gillade!

#namaste

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.