Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonspinning!

Träningen ? Igår körde jag body pump på lunchen- nu, om en stund åker jag strax till gymet för att köra ett spinningpass. Morgonpigg?!?!!!! Wiiiiieee 😉

Imorrn bitti blir det yin yoga och på Lördag, ja då åker jag till Stockholm (igen?! 3ggr i samma månad, ett jäkla rännande på mig nu!) på Blogger Bootcamp!! Det är en hel dag fylld med superspännande workshops, träning, yoga och en massa mingel. Det ska bli spännande!

Gårdagens mellis: körsbärstomater, sockerärtor och böngroddar. Lite frön med gojjibär slank ner också, YUM!


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.