Denice Lundevall
Yoga World

Det var väldigt nice att gå på morgonspinning i morse! På Torsdagar brukar jag ju gå på yinyoga men imorgon hinner jag inte på på functional moves på lunchen så jag kände att jag behövde få flåsa lite idag 🙂 

Dusch på jobbet i vanlig ordning och mumsar i mig 2 knäcke med något trevligt pålägg. Vid 9.30-fikat äter jag min frulle. Idag blev det min älskade ugnsbakade quinoagröt men en skivad banan,gojjibär, sesamfrön,hampafrön och chiafrön på. Till det- mandelmjölk. 
Jag vill bara skrika ut en sak: JAG ÄLSKAR ATT ÄTA VEGANSKT!!! Jag älskar hur det får mig att må, hur jäkla gott allt är, hur fräscht det är och jag mår så enormt bra utav att äta som jag gör. Känns underbart att veta att jag hjälper till att dra ner på miljöförstöringen, djurplågeri och att det faktiskt är rena energiboosten för kropp och knopp! TRY VEGAN FOLKS! <3

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.