Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Just nu- Stockolm på kurs

Sitter just nu på huvudkontoret i Stockholm och var kl.8.00 superredo för kurs! När receptionisten säger till mig “Men du skulle ju inte vara här förrän 10.00?'”  Mitt supertagg blev rätt snabbt till ett gapskratt! 

Haha, jäkla klant jag är! Men men, nu har jag ju lite extra tid att blogga och surfa runt lite på sociala medier 😉 det som jag är rätt “dålig” på under helgerna. 

Eller “dålig” är fel ord- jag väljer att på helger inte blogga så mycket, har alltid telefonen på ljudlös och oftast i ett annat rum. Jag vill vara här och nu när jag är ledig och inte trixa med telefonen hela tiden. Känns oerhört skönt och jag kan varmt rekommendera det till alla! Visst kollar jag telefonen ibland ifall det skulle hända något eller någon vill mig nåt viktigt- men att slösurfa,nope. 

Snack medans man väntar: sockerärtor (love’em) kaffe med medtagen nötmjölk för det visste jag att de inte skulle ha här- och nu är det bara att vänta…

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.