Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Just nu- Stockolm på kurs

Sitter just nu på huvudkontoret i Stockholm och var kl.8.00 superredo för kurs! När receptionisten säger till mig “Men du skulle ju inte vara här förrän 10.00?'”  Mitt supertagg blev rätt snabbt till ett gapskratt! 

Haha, jäkla klant jag är! Men men, nu har jag ju lite extra tid att blogga och surfa runt lite på sociala medier 😉 det som jag är rätt “dålig” på under helgerna. 

Eller “dålig” är fel ord- jag väljer att på helger inte blogga så mycket, har alltid telefonen på ljudlös och oftast i ett annat rum. Jag vill vara här och nu när jag är ledig och inte trixa med telefonen hela tiden. Känns oerhört skönt och jag kan varmt rekommendera det till alla! Visst kollar jag telefonen ibland ifall det skulle hända något eller någon vill mig nåt viktigt- men att slösurfa,nope. 

Snack medans man väntar: sockerärtor (love’em) kaffe med medtagen nötmjölk för det visste jag att de inte skulle ha här- och nu är det bara att vänta…

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.