Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Dcore!

Ja, man kan ju lÖÖÖÖÖgnt säga att jag fullkomligt älskar min nya hoodie! Från Dcore såklart! Älskar färgen! Så vårig 🙂 Har en likadan i mörkgrå + ett par mörkgrå “harems-aktiga” brallor som också är nya därifrån. Såååå nice! De gobitarna kommer också upp här såklart! 

Full vecka, har sjukt mycket att göra med jobb,jobb och jobb! Dagarna försvinner men veckorna känns långa. Gah! Snart i mål 🙂

Imorrn blir det yoga på morgonen med kollegorna och på lunchen blir det Body Pump. Känner att jag typ om 2 veckor vågar mig tillbaka till Factor, haha! Fegis jag är va 😉 ja men äh, låt mig va de, haha! Ska bli riktigt, riktigt roligt att kunna träna på Factor igen! Det var typ ett halvår sedan sist. Sjukt?! Men nu känns kroppen redo! Dock blir det inte “biff-a-la-Lindström-träning mer. Nope ingen fokus på tunga vikter, det har jag skrivit om hundra gånger nu men det blir även en mental pepp för mig själv att faktiskt skriva dey här- sluta jaga vikter. Japp! 

Så, men den inställningen känns det superduper! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.