Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yin yoga- First timer!

I fredags morse tog jag mig i kragen och gick på ett yogapass innan jobbet. Jag körde ju morgonyoga en del förut med tyckte det var mindre nice då jag alltid känner mig så galet stel så tidigt på morgonen. 

Nu skiter jag i det och vill bara komma igång med något morgonpass emellanåt. Done, and done! Det var yinyoga på schemat- något jag aldrig testat förr. Jag har lusläst lite om det och förstått att det är en lugnare variant (passar gutt på morgonen) och man sitter 3-5 min i positionerna vilket gör att du kommer åt att jobba ordentligt med bindväven, peeeerfekt! Det är inte bara muskler som är stela, även vår bindväv kan vara stel och hålla tillbaka ditt naturliga rörelsemönster. 

Jag är sjukt intresserad av just bindväv och ska beställa en bok om just det. Kommer att visa er vilken det är när den väl dimper ner i brevlådan. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.