Denice Lundevall
Yoga World

På helger älskar att plocka ihop lite utav ditten, datten och dutten på tallriken till frukost! Helgerna är enda gången jag äter frukost när jag vaknar.  I morse blev det: 

 • 2 breda finncrisp med hummus på. Toppat med hackade körsbärstomater och blandade frön (solros/chia/sesam/hampafrön)
 • Älskar att mumsa stora bitar gurka! 
 • Blomkål 
 • Smarriga oliver 
 • I ens glaset är det sojayoghurt med blandade frön och valnötter 
 • Andra glaset är det kaffe med havremjölk

Idag är det en del att stå i- som vanligt på helgen känner jag…en “massa” hushållsnära tjänster, haha! 

Jag har vart och fixat fransar, handlat, just nu tvättar jag och sedan blir det storstädning och lite matlagning. Har dock ingen aning om vad det blir för käk idag?! Hmm, de får vi la se! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Är det bara färgning du gör av fransarna, eller är det lösögonfransar?
  Super att du nu finns på bloglovin, det gjorde min dag 🙂
  Namaste

  1. Heddan: Nej,nej jag gör inte färgning jag sätter lösögonfransar på folk, hihi 🙂 Jag är utbildad fransstylist 😉

   Härligt med tipset om Bloglovin, tackar så mycket! Hoppas du och andra läsare kommer kunna dra nytta utav Bloglovin nu 🙂

   Namaste 🙂

  1. Hea: Hahaha, se så olika man kan vara! En annan äääälskar att mumsa stora bitar av gurka! Tror jag fått det av min mamma då hon ofta när jag var liten (även nu) kunde skära en stor bit gurka- ha lite örtaslt på och ha som “snack” 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.