Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganspan i stan!

Igår inmundigades min allra första veganska sushi! So, how bout the taste girl?! Det var ju hur fint som helst! 

Jag inte riktigt visste vad som skulle vara på/i “rullarna” men jag tog en den som var på menyn. I vanliga fall tar jag bara lax och rullar…maki heter de va? 

På tallriken ser ni sushi med avocado,makrullar och de “brunaktiga” tror jag är tofu?! Jag glömde faktiskt fråga för jag hade ärenden i jobbet på stan så vi bara käkade och gick direkt efter det. Nåja, nästa gång kommer jag bara att be om avocado på och de där rullarna. Tofun- om det nu var det föll mig icke i smaken, den var liksom lite söt? 

Jag googlade lite på “vegansk sushi i Västerås” och hittade fler ställen som hade det på menyn, så det kommer jag ju också att testa. 

Men summa summarum- det var smarr! 

Bilden här nedan är på min frulle: sojayoghurt, frön, gojjibär och granatäppelkärnor.

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.