Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mitt namn är “Bulan”

Igår på Body pumpen finns ett moment där man tar en 10-kilos viktskiva och ska göra som en “push press” med den. Dvs håller plattan framför dig i brösthöjd, går ner i en knäböj och på vägen upp pressar du även upp viktplattan över huvudet. OK, kom ihåg det nu!

Så, förra veckan var ju min första träningsvecka på alltför länge sedan och på passet tänkte jag “någon gång kommer jag att knocka mig själv med den här otympliga viktplatan”. Igår hände det. BÄM! Jag smällde i pannan/ögonbrynet, hårt! DET GJORDE SÅ JÄVLA ONT! Men aja, det kunde jag ju inte låtsas om, att jag var så klantig…hehe,..heeeeee… Jag såg hur bulan växte i spegeln på typ 4 sekunder efter smällen, haha! Det går fort! På fotot syns det inte så bra för det var skitsvårt att fånga “skönheten” på bild, men den här bulan var räääää-H-äääätt stor kan jag lova. Den syns lite idag med.

Jag kan ju meddela att jag icke kommer köra push press med en stor, otymplig viktplatta nå mer! Bara skivstång som gäller! Btw…apropå skivstång…fan va jag längtar till att lyfta lite med en “ordentlig” skivstång…metallen i händerna…få “dumpa” vikten i marken. Mmmm, så gutt att få tillbaka suget igen!!!

Tack å hej/ Bulan

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.