Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mitt namn är “Bulan”

Igår på Body pumpen finns ett moment där man tar en 10-kilos viktskiva och ska göra som en “push press” med den. Dvs håller plattan framför dig i brösthöjd, går ner i en knäböj och på vägen upp pressar du även upp viktplattan över huvudet. OK, kom ihåg det nu!

Så, förra veckan var ju min första träningsvecka på alltför länge sedan och på passet tänkte jag “någon gång kommer jag att knocka mig själv med den här otympliga viktplatan”. Igår hände det. BÄM! Jag smällde i pannan/ögonbrynet, hårt! DET GJORDE SÅ JÄVLA ONT! Men aja, det kunde jag ju inte låtsas om, att jag var så klantig…hehe,..heeeeee… Jag såg hur bulan växte i spegeln på typ 4 sekunder efter smällen, haha! Det går fort! På fotot syns det inte så bra för det var skitsvårt att fånga “skönheten” på bild, men den här bulan var räääää-H-äääätt stor kan jag lova. Den syns lite idag med.

Jag kan ju meddela att jag icke kommer köra push press med en stor, otymplig viktplatta nå mer! Bara skivstång som gäller! Btw…apropå skivstång…fan va jag längtar till att lyfta lite med en “ordentlig” skivstång…metallen i händerna…få “dumpa” vikten i marken. Mmmm, så gutt att få tillbaka suget igen!!!

Tack å hej/ Bulan

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.