Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Smartaste förvaringen!

YÄSS!!! Jag har hittat dem, de märket som har aaaallt! Jag älskar verkligen burkar/lådor/shakes och sådant som har med förvaring att göra, det blir så jäkla enkelt och smidigt när man har de “rätta” prylarna. Nu har jag det!

Rikard blir lite smått galen när han absolut inte får kasta den där nu tomma glassförpackningen i plast- DEN GÅR JU ATT HA GREJJOR I JUH?!!! Haha, jag veeeet, men det är så bra att förvara mat/mellis/sallad och sådant när man alltid har matlådor med sig till jobbet, vilket jag ju i princip alltid har.

Men nu har jag sjukt bra och fina förvaringaburkar från Sistema plastic och jag är nog gladast skulle jag våga säga, haha!

Idag hade jag med mig den här lilla godingen. Den var perfekt till min bovetegröt med kokosgrädde (den läcker alltså inte!) plus en massa härliga frön och gojjobär.

Det fina med just Sistema är att alla produkter är BPA & Pthalate-fria!!! Går att värma i micron såklart i och inga problem att diska i maskin.


  

2 kommentarer

  1. Kan du inte ordna så att man kan följa din blog via bloglovin? Det vore super! Man vill ju inte missa något spännande 🙂

    1. Heddan: Halloj! Jag ska kolla upp hur det är det där med “Bloglovin”- jag har inte koll på det faktiskt men jag återkommer!!! Så kul att du vill hålla dig uppdaterad här, tack va jäkla gla jag blir!!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.