Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Smartaste förvaringen!

YÄSS!!! Jag har hittat dem, de märket som har aaaallt! Jag älskar verkligen burkar/lådor/shakes och sådant som har med förvaring att göra, det blir så jäkla enkelt och smidigt när man har de “rätta” prylarna. Nu har jag det!

Rikard blir lite smått galen när han absolut inte får kasta den där nu tomma glassförpackningen i plast- DEN GÅR JU ATT HA GREJJOR I JUH?!!! Haha, jag veeeet, men det är så bra att förvara mat/mellis/sallad och sådant när man alltid har matlådor med sig till jobbet, vilket jag ju i princip alltid har.

Men nu har jag sjukt bra och fina förvaringaburkar från Sistema plastic och jag är nog gladast skulle jag våga säga, haha!

Idag hade jag med mig den här lilla godingen. Den var perfekt till min bovetegröt med kokosgrädde (den läcker alltså inte!) plus en massa härliga frön och gojjobär.

Det fina med just Sistema är att alla produkter är BPA & Pthalate-fria!!! Går att värma i micron såklart i och inga problem att diska i maskin.


  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

  1. Kan du inte ordna så att man kan följa din blog via bloglovin? Det vore super! Man vill ju inte missa något spännande 🙂

    1. Heddan: Halloj! Jag ska kolla upp hur det är det där med “Bloglovin”- jag har inte koll på det faktiskt men jag återkommer!!! Så kul att du vill hålla dig uppdaterad här, tack va jäkla gla jag blir!!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.