Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Att få vara en inspiration <3

Det blir alltid samma sak när jag får såhär fina mail skickade till mig- jag börjar gråta. Inte för att jag blir ledsen- eller jo, både och kan jag säga. Både och för att det är så jävla trist att vi har den här hetsen över oss hela tiden. Hetsen med träning, kost, magrutor, va starkast i världen, var snyggast i världen and so forth. 

Tyvärr är ju jag med en del utav detta sjuka ekorre-hjul. Dock hoppas jag att det jag gör här i bloggen är mer inspirerande än tvång. Jag hoppas att ni blir nyfikna och sugna på att äta de hälsorecept jag lägger upp- att ni blir taggade till träning och att ni blir glada av att kika in här då och då. Att ni känner att ni kan ta del utav det jag skriver om här- att det inte känns som något “som svävar däruppe”. Kan jag kan du- utefter dina förutsättningar, mål och diciplin. 

Nåja, jag blir även sjukt glad av att läsa sådana mail då jag får veta att jag faktiskt kan hjälpa till på ett litet hörn. Att någon får upp ögonen och stannar upp för en sekund, ser på sitt beteende och gör nya mer hälsosamma val i livet, mentala som fysiska. B.A.L.A.N.S

Det här mailet är från en tjej som jobbat i träningsbranschen i flera år precis som jag själv.  Tränat/tränar väldigt mycket och har den här hetsen och pressen över sig, precis som jag själv haft och har ibland. Ja… ni får läsa mailet själv här nedan.

Till författaren av detta mail:  Tack återigen rara du för att jag fick ditt tillstånd att dela med mig av ditt mail här. Det är som jag sa viktigt, så otroligt viktigt att inte glömma eller låtsas om att det här problemen inte finns. Kan jag kan du!  Du är fantastisk- glöm aldrig det <3

“Hej Denice. Vill bara säga att jag följer din resa me både mat, din träningsform o dina tankar/idéer som du delar med dig. Jag inspireras enormt o känner bara wow om man kunde nå dit en dag. Vilket driv o vilken förebild du är ? En dag önskar jag att kunna ta mig ur denna tränings hets o bara finna en ro i att njuta oxå, jag kommer dit en dag förhoppningsvis o d tack vare inspirerande människor som dig ? tack ❤️”


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.