Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

1 månad på vegansk kost <3

Igår, Söndag “firade” jag 1 månad på vegansk kost. Som ni vet känns ju allt superbra och jag har inga planer på att äta varken kött,ägg eller mejeriprodukter! 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: JAG ÄLSKAR MIN VEGANSKA MAT!!! Älskar att äta från växtriket, moder jord, vår fantastiskt planet. Inga djur behöver sätta sitt liv för att jag ska äta, mina val medför mindre förorening och miljöförstörelse, min kropp och sinne mår bättre än de någonsin gjort! Allt känns så rätt, det är såhär det ska vara, det är såhär jag ska äta- vi, ja enligt mig så bör alla äta veganskt. MEN, jag vill aldrig “tvinga”/pracka på människor något. Jag vill inspirera och på det sättet få er uppmärksamhet, pocka på er nyfikenhet för det här med veganism. Det kommer att fortsätta florera recept här, tips, idéer och inspiration- veganska sådana och jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra som jag här i bloggen med mina “nya, veganska val” <3 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.