Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

1 månad på vegansk kost <3

Igår, Söndag “firade” jag 1 månad på vegansk kost. Som ni vet känns ju allt superbra och jag har inga planer på att äta varken kött,ägg eller mejeriprodukter! 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: JAG ÄLSKAR MIN VEGANSKA MAT!!! Älskar att äta från växtriket, moder jord, vår fantastiskt planet. Inga djur behöver sätta sitt liv för att jag ska äta, mina val medför mindre förorening och miljöförstörelse, min kropp och sinne mår bättre än de någonsin gjort! Allt känns så rätt, det är såhär det ska vara, det är såhär jag ska äta- vi, ja enligt mig så bör alla äta veganskt. MEN, jag vill aldrig “tvinga”/pracka på människor något. Jag vill inspirera och på det sättet få er uppmärksamhet, pocka på er nyfikenhet för det här med veganism. Det kommer att fortsätta florera recept här, tips, idéer och inspiration- veganska sådana och jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra som jag här i bloggen med mina “nya, veganska val” <3 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.