Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Vegan athlete” <3 

Hej, det här är jag, min kropp, mitt instrument, mitt verktyg, mitt skal med allt vad det innebär.

Jag älskar att min kropp känns pigg, glad, ren och stark (mje, inte så stark än va, haha)! Jag älskar att mitt sinne känns likadant- de är i symbios med varandra och jag är så jäkla, jääääkla glad över det! Just nu samarbetar kropp och sinne. Jag har inte (som jag gjort förr) lämnat sinnet hemma för att ta med kroppen på ett träningspass. Nej, jag är där på plats, hela jag när jag tränar och det är fantastiskt roligt!!!

Nästa gång jag står på scen för att tävla i Bikini fitness så är det som en “Vegan athlete”. Om ni undrar varför jag skriver det på engelska så är det helt enkelt för att jag tycker det låter så jävla ballt! VEGAN athlete <3

Jag har inte suttit något datum för nästa tävling -men det kommer inte att bli någon tävling i år i alla fall, den saken är klar Jag har en lång väg framför mig med att bygga upp kroppen inifrån och ut och det kommer jag att göra med vegansk kost, styrke/ 3-D/uthållighets- och yogaträning!

Känner mig otroligt stolt och glad att mina fina samarbetspartners följer med mig på min resa mot ett veganskt liv inom träning, yoga, vardag och ja, livet helt enkelt!!! Tack ni gör mig otroligt glad<3 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.