Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Vegan athlete” <3 

Hej, det här är jag, min kropp, mitt instrument, mitt verktyg, mitt skal med allt vad det innebär.

Jag älskar att min kropp känns pigg, glad, ren och stark (mje, inte så stark än va, haha)! Jag älskar att mitt sinne känns likadant- de är i symbios med varandra och jag är så jäkla, jääääkla glad över det! Just nu samarbetar kropp och sinne. Jag har inte (som jag gjort förr) lämnat sinnet hemma för att ta med kroppen på ett träningspass. Nej, jag är där på plats, hela jag när jag tränar och det är fantastiskt roligt!!!

Nästa gång jag står på scen för att tävla i Bikini fitness så är det som en “Vegan athlete”. Om ni undrar varför jag skriver det på engelska så är det helt enkelt för att jag tycker det låter så jävla ballt! VEGAN athlete <3

Jag har inte suttit något datum för nästa tävling -men det kommer inte att bli någon tävling i år i alla fall, den saken är klar Jag har en lång väg framför mig med att bygga upp kroppen inifrån och ut och det kommer jag att göra med vegansk kost, styrke/ 3-D/uthållighets- och yogaträning!

Känner mig otroligt stolt och glad att mina fina samarbetspartners följer med mig på min resa mot ett veganskt liv inom träning, yoga, vardag och ja, livet helt enkelt!!! Tack ni gör mig otroligt glad<3 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.