Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Vad tränat du idag? :)

Såhär har min träningsvecka sett ut hittills:

  • Måndag: Body balance
  • Tisdag: Spinning
  • Onsdag: Bodypump

HAHAHAAAAA! Så jääääkla kul att köra “gamla” klasser igen! Det är såhär det ska vara känner jag: KUUUL!

Neee, varje träningspass är ju inte kul, det vet jag och så är det. Men nu, nu när jag ska “köra igång” träningen igen så är det för mig viktigt att ha kul!

Jag har aldrig varit borta från träningen såhär länge i hela mitt liv, aldrig! Så, de här känslorna- att inte tycka det är kul och inte känna sig det minsta motiverad att gå till gymet och bara gå dit för att dra lite i maskinerna, lyfta nån hantel bara för att. Nope, det funkar inte nu. I vanliga fall, om jag hade tränat på som vanligt utan det här långa uppehållet så hade det inte spelat någon roll, för som sagt; alla pass är verkligen inte roliga men tränar man regelbundet så vet man att vissa pass blir sämre än andra.

Just nu har jag i alla fall väldigt rooooliiiiigt och jag kommer verkligen att fortsätta ha SKÖJJJ! Ser fram emot att sedermera kliva in i de “vanliga” gymet och köra ben,rumpa (bygga lite volym) , 3-D träning och annat smått och gott. JAG SKA BLI STARK INIFRÅN OCH UT! Inget mer “fuskbygge” 😉

(Bilden är från igår)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.