Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Vad tränat du idag? :)

Såhär har min träningsvecka sett ut hittills:

  • Måndag: Body balance
  • Tisdag: Spinning
  • Onsdag: Bodypump

HAHAHAAAAA! Så jääääkla kul att köra “gamla” klasser igen! Det är såhär det ska vara känner jag: KUUUL!

Neee, varje träningspass är ju inte kul, det vet jag och så är det. Men nu, nu när jag ska “köra igång” träningen igen så är det för mig viktigt att ha kul!

Jag har aldrig varit borta från träningen såhär länge i hela mitt liv, aldrig! Så, de här känslorna- att inte tycka det är kul och inte känna sig det minsta motiverad att gå till gymet och bara gå dit för att dra lite i maskinerna, lyfta nån hantel bara för att. Nope, det funkar inte nu. I vanliga fall, om jag hade tränat på som vanligt utan det här långa uppehållet så hade det inte spelat någon roll, för som sagt; alla pass är verkligen inte roliga men tränar man regelbundet så vet man att vissa pass blir sämre än andra.

Just nu har jag i alla fall väldigt rooooliiiiigt och jag kommer verkligen att fortsätta ha SKÖJJJ! Ser fram emot att sedermera kliva in i de “vanliga” gymet och köra ben,rumpa (bygga lite volym) , 3-D träning och annat smått och gott. JAG SKA BLI STARK INIFRÅN OCH UT! Inget mer “fuskbygge” 😉

(Bilden är från igår)

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.