Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Första träningspasset!!!

WOOHAAA! Idag kände jag” Näpp, nu får det fanimej vara nog!” Dags att börja träna! Sagt och gjort! Jag bokade in mig på ett pass: Function move, det var skoj faktiskt och lite 3-D inspirerat som jag ju är superintresserad utav!

Jag tränade på lunchen och kommer att försöka förlägga så mycket träning som möjligt just på lunchen. Jag kommer att gå på “pass” så länge jag känner att jag vill det. Dels för att det är riktigt kul och såååå länge sedan och dels för att jag tycker det riktigt tråkigt med “vanlig gymträning” nuförtiden.

Jag kommer att blanda klasser från Worlclass och Factor– kommer bli så jäkla bra känner jag! Å så kuuuul att träna på Factor igen, var ju verkligen inte igår. Dock kommer jag mest gå på tabata och de dagar de kör slow rep– efter att ha “konsulterat” och kommit fram till det med Rikard. Sen behöver jag och vill bygga på mina ben och rumpa- så lite vanlig styrka för benen kommer jag också att lägga in.

Det är skillnad nu- jag kommer inte hetsa, tvinga mig själv till tråkiga, långa pass som bara sliter på kroppen. Jag lyssnar på kroppen och jobbar tillsammans med den- inte emot… B.A.L.A.N.S <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.