Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Göttigheter från MM Sports! 

Nej, det spelar ingen roll om jag äter kött, äter veganskt, deffar, LCHF eller va fäään man nu äter: MM Sport har fanimej allt! 

Testar ett sojaprotein nu som jag ser fram emot att smaka!  Sen beställde jag supervitalis fuuull med allt från växtriket du kan tänka dig, allt i en enda liten matsked om dagen, love! 

Kalcium för skelett, tänder, nervernas funktion, cellernas och musklernas funktionalitet, hår, hud och naglar. 
Sedan var jag ju bara så sugen på lite gojjibär i mina nöt-och-fröblandningar jag brukar ha på min sojayoghurt eller smoothie. Mums! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

6 kommentarer

 1. Du kanske inte är lika känslig som jag men vill ändå “varna” dig för för mycket/många soya produkter! Då jag fick supermycke problem med min hy av dom…. 🙂

  1. Jo: Tusentack för “varningen”. Jag försöker hålla mig från att äta allt för mycket soya- då jag hört och läst att det kan ha en negativ effekt på många sätt bla. hormonbalansen. Sojaproteinet tar jag endast i “nödfall” som ett mellanmål eller har på gröten 🙂 Jag använder sojamjölk till kaffet (dricker 2-3 koppar kaffe/dag) så jag får i mig en del redan där :/

   Helt rätt har du i att inte dricka/äta för mycket sojaprotein, hudproblem eller inte 🙂 Bar att hålla koll på det där 😉

 2. Vill gärna veta mer om hur man ska äta som vegetarian om man vill bygga muskler.
  Har själv inte ätit kött sedan tonåren, men har ätit fisk från och till. Nu vill jag bli stark och bygga muskler, men helst hålla mig helt till min vegetariska kost. Fler recept och tips vore toppen!

  1. Heddan: Hejsan- kul att vi är lite inne p samma spår- äta veganskt/vegetariskt men vill även bygga på sig lite muskler.

   Jag mäter och väger aldrig min mat “offseaseon”, dvs när jag inte ska tävla. Än så länge är jag så pass ny på det här med “veganism” så jag kan tyvärr inte ge dig något direkt upplägg för muskeluppbyggnad. Det jag dock kan göra är att dela med mig av vad jag äter, hur jag tränar osv. Det kommer jag att göra här i bloggen och nu har jag ju även smygit igång min träning så det kommer att komma fler tips även där 🙂

   Rent generellt gällande muskeluppbyggnad och vegansk/vegetarisk kost så kommer jag att göra ett inlägg om detta lite längre fram. Recept kommer upp här rullande under veckorna, håll utkik!

   Tack för ditt inlägg!

 3. Hej berätta gärna hur soya proteinet va!? Nyfiken!
  Sen kan jag varmt rekommendera “ikaffe” oatly mjölken (den är grå)!! Så sjukt god! Speciellt i kaffe! Helt perfekt!

  1. Erica: Åh, jag har inte hunnit pröva det än; återkommer!!! Lovar 🙂

   OOOOH, “ikaffe! alltså, tusen tack för tipset!!! Måste verkligen testas! 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.