Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegan-span-i-stan!

Igår var jag på ett stället som heter Global Living och lunchade med mina kollegor. Jag följer sällan med ut och äter då jag föredrar att äta min matlåda där jag vet exakt vad jag får i mig, men ibland är det trevligt att hänga med ut. 

Innan jag började äta vegansk mat så var det ju inga problem att äta ute– man hittar alltid nåt. Men nu, ja, jag har ju skrivit om det i tidigare inlägg att det finns 2-4 ställen i stan där man kan få en “okej” lunch, men inte mer än så.

Global Living har jag hört serverar bra “grön” mat. De hade 3 veganska rätter: lasagne, tofuspett och nån mer maträtt jag inte minns vad det var? Plus att man kan plocka sin egen sallad såklart, men det var jah inte sugen på, jag ville ha varm mat till lunch! 

Nåja, jag tog tofuspett med quinoa iallafall.  Det var faktiskt helt ok! Det blev ingen munorgasm direkt som mina kollegor fick utav sin mat, haha! Meeeeen jag är glad att de iallafall hade hela 3 alternativ och art det smakade bra ändå. Jag är sugen på att testa lasagnen nästa gång- den tror jag är riktigt smarrig! 

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.