Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegan-span-i-stan!

Igår var jag på ett stället som heter Global Living och lunchade med mina kollegor. Jag följer sällan med ut och äter då jag föredrar att äta min matlåda där jag vet exakt vad jag får i mig, men ibland är det trevligt att hänga med ut. 

Innan jag började äta vegansk mat så var det ju inga problem att äta ute– man hittar alltid nåt. Men nu, ja, jag har ju skrivit om det i tidigare inlägg att det finns 2-4 ställen i stan där man kan få en “okej” lunch, men inte mer än så.

Global Living har jag hört serverar bra “grön” mat. De hade 3 veganska rätter: lasagne, tofuspett och nån mer maträtt jag inte minns vad det var? Plus att man kan plocka sin egen sallad såklart, men det var jah inte sugen på, jag ville ha varm mat till lunch! 

Nåja, jag tog tofuspett med quinoa iallafall.  Det var faktiskt helt ok! Det blev ingen munorgasm direkt som mina kollegor fick utav sin mat, haha! Meeeeen jag är glad att de iallafall hade hela 3 alternativ och art det smakade bra ändå. Jag är sugen på att testa lasagnen nästa gång- den tror jag är riktigt smarrig! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.