Denice Lundevall
Yoga World
Kost & Recept

Hemmagjord veganpizza!!!

Igår var vi sugna på pizza! Jag var sjukt taggad på att göra en vegansk pizza! 

Astrid och aporna är ett märke som tillverkar helt veganska produkter så som ost, påläggskorvar mm. Jag hade sett deras produkter för länge sedan men inte haft någon anledning att köpa- men igår hade jag det! 

Vi gjorde det jäääääkligt enkelt genom att köpa färdig deg, sedan la vi på de “topping” vi önskade.

Mitt veganska pålägg:

 • Tomatsåsen som följer med i paketet, valde den med stark salsasås
 • Prickig korv
 • Ost
 • Färsk bladspenat (skulle haft ruccola+ gul lök på också men det glömde vi köpa) 
 • Oliver, jag skivade oliverna
 • Soltorkade tomater i olja som jag skivade
 • Oregano

DET BLEV SÅ JÄKLA GOTT!!! Rikard smakade min pizza med och han höll med mig: supergott!!! Jag är så glad att äta veganskt inte alls behöver vara trist, smaklöst eller tråkigt! I LOVE MY FOOD! 

Haha, lagom exalterad va, haha! 

  
 

D  Denice Lundevall
  Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.