Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Morgonyoga med kollegorna!

Idag höll jag i mitt första yogapass någonsin! Jag har haft lite småångest inför det och tänkt:

” vem fan är jag som tror att jag kan hålla en hel klass i yoga?! Jag är ju inte utbildad?!”

Meeeeen sen blev jag lugn, hur galet kan det bli liksom? Jag planerade ett 40 min lång pass med fokus på de muskelgrupper som jag vet att vi “kontorsråttor” ofta blir stela i och får ont. Det gick hur bra som helst ju!!! Mina kollegor var så nöjda och glada- JAG MED FÖR BÖVELEN!!! Sjukt glad och ännu mer glad blir jag när de kollegor som inte var med på passet kom in till mig och sa att de hörde att passet var så bra att de själva också ville testa på! ÄLSKADE YOGA- DU ÄR FANTASTISK!!! 

Ikväll ska jag även låta er veta hur det går med min vegantest! Idag går jag in i dag 4, BÄM! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.