Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Morgonyoga med kollegorna!

Idag höll jag i mitt första yogapass någonsin! Jag har haft lite småångest inför det och tänkt:

” vem fan är jag som tror att jag kan hålla en hel klass i yoga?! Jag är ju inte utbildad?!”

Meeeeen sen blev jag lugn, hur galet kan det bli liksom? Jag planerade ett 40 min lång pass med fokus på de muskelgrupper som jag vet att vi “kontorsråttor” ofta blir stela i och får ont. Det gick hur bra som helst ju!!! Mina kollegor var så nöjda och glada- JAG MED FÖR BÖVELEN!!! Sjukt glad och ännu mer glad blir jag när de kollegor som inte var med på passet kom in till mig och sa att de hörde att passet var så bra att de själva också ville testa på! ÄLSKADE YOGA- DU ÄR FANTASTISK!!! 

Ikväll ska jag även låta er veta hur det går med min vegantest! Idag går jag in i dag 4, BÄM! 

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.