Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Att inspirera ALLA!?

På Fitnessfetsivalen berättade jag att jag träffade på så mycket härliga människor och jag blev så glad och faktiskt förvånad över att det är så “olika” människor som kommer fram till mig och berättar hur inspirerade de blir av mig och yogan. Det gör mig så otroligt jävla glad! 

Med olika menar jag “average Joe/Jane”, fitnesstjejer, folk som aldrig yogat men är nyfikna och till och med andra som redan yogar! De minst otippade är nog “byggar/MP-killar”. Ja! Det är sant!! Det var killar som tävlar i både byggning och (MP) Mens Physique som berättade att de blev så inspirerade av mig och de har kommit fram till att även dom behövde få in yoga i sitt liv. De känner sig stela och orörliga och har förstått att en sådan kropp inte mår bra- de får ofta ont lite här och var pga sin stelhet. De är ju även så att muskelkontakten blir så mycket bättre när du är rörlig i muskler, leder och bindväv, så det är ju en win-win situation här.

Bla. en kille som heter Mikael Hijasi” men kallar sig för “Link” kom fram till mig och vi pratade en bra stund. Jag själv blir väldigt inspirerad utav honom då han är en otroligt duktig atlet som placerar sig väldigt bra i alla tävlingar han tar sig för, han är en bra tränare/coach och har överlag ett väldigt bra rykte om sig. Han säger alltså till mig att jag har inspirerat honom länge!? What?!! Jag?! Really?Japp, så pass att han lovade på plats att börja med yoga när han kom hem! Så bra, sa jag och blev glad och hoppades innerligt att det inte bara var något som han sa. Icke! 

Någon dag senare postade han ett inlägg på FB/Instagram där han står på huvudet på sin allra första yogaklass! ALLTSÅ!!! 

Jag blev så sjukt glad och hoppas att han i sin tur når ut till andra som kan se att “shit, kan Link yoga och tycker det är viktigt, då kan fan jag med det”! 

Tänk, tänk att kunna nå ut till så många- och då känner jag själv att jag inte kan ett skvatt om yoga, har yogat alldeles för kort tid för att ens kunna inspirera. Men det är som vanligt mitt tröttsamt dåliga självförtroende som spökar, suck! Det ska bli ändring på det! 

Nog om det- jag ville bara med det här “lilla” inlägget visa för er att alla kan yoga! Sedan att Mikel lyckades gå på en lite mer avancerad klass med huvudstående är ju kanske inte så skoj för de som är nya, det kan rent av kan var avskräckande kanske. Men han gick på klassen i alla fall och jag hoppas innerligt att han fortsätter! 

Bilderna har jag lånat från hans Instagram med hans tillåtelse givetvis: 

   
 
  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.