Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Kultiverade!

När man inte kan träna får man roa sig med annat- Teater! 

Ikväll var jag och en kollega på teater, så jäkla skoj! Jag älskar teater och har själv hållt på med det i flera år. Jag gick teater & dans i gymnasiet och efter det jobbade jag ca 1 1/2 år sedan sökte jag till en skådespelarutbildning och kom in!!! 

Suget efter scenen kommer givetvis efter en sådan här kväll, men det finns inte tid till att jobba, träna, yoga, sätta fransar, teater och ha ett förhållande, familj, vänner och försöka vara social då och då. Nej, ni förstår säkert, haha!

Pjäsen hette En slavisk dans och var helt ok. För mig var den lite “för mycket”- men det hade jag förväntat mig då kollegan avslöjat att den skulle vara lite bisarr. Bisarr köper jag men den var för hysterisk för min smak. Det spelar faktiskt ingen roll för jag njöt ändå, det är liksom själva upplevelsen som jag älskar. Det är “live”, närheten mellan publik och skådespelare, man kan känna vibrationerna i rummet, alla nyanser som ändras under pjäsens gång, pulsen, tempot ja ALLT! Teater är fantastiskt!!! 

Superglad att jag hängde med Linda! Det är inte sista gången jag gör detta 🙂  

    
   

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.