Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Kultiverade!

När man inte kan träna får man roa sig med annat- Teater! 

Ikväll var jag och en kollega på teater, så jäkla skoj! Jag älskar teater och har själv hållt på med det i flera år. Jag gick teater & dans i gymnasiet och efter det jobbade jag ca 1 1/2 år sedan sökte jag till en skådespelarutbildning och kom in!!! 

Suget efter scenen kommer givetvis efter en sådan här kväll, men det finns inte tid till att jobba, träna, yoga, sätta fransar, teater och ha ett förhållande, familj, vänner och försöka vara social då och då. Nej, ni förstår säkert, haha!

Pjäsen hette En slavisk dans och var helt ok. För mig var den lite “för mycket”- men det hade jag förväntat mig då kollegan avslöjat att den skulle vara lite bisarr. Bisarr köper jag men den var för hysterisk för min smak. Det spelar faktiskt ingen roll för jag njöt ändå, det är liksom själva upplevelsen som jag älskar. Det är “live”, närheten mellan publik och skådespelare, man kan känna vibrationerna i rummet, alla nyanser som ändras under pjäsens gång, pulsen, tempot ja ALLT! Teater är fantastiskt!!! 

Superglad att jag hängde med Linda! Det är inte sista gången jag gör detta 🙂  

    
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.