Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Förkylningstider alltså

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än FÖRSVINN SNUVA OCH HALSONT! Japp, jag åkte på’t! Hela helgen har jag haft ont i  halsen och sen kom även snuvan. 

Deppa ihop? HEL NO! Men det ironiska är att jag idag ska på en hälsoundersökning som vi får genom jobbet, denna ska jag alltså göra förkyld. Gaaaaanska inte-så-bra. Men det är tydligen ett väldigt lugnt test där det “tuffaste” är att cykla i 5-6 min i moderat tempo. Det känns lugnt. 

Igår blev det sängyoga, jag orkade inte mer än så. Men det blev sköna twistar för ryggraden bland annat och lite bröstöppnare. Jäääävlar va jag är stel i ryggen alltså! Mina lats, axlar och bröstrygg är verkligen hemska! De kräver sin tid! 

Kvällsmaten igår: stekt ägg kryddat med spiskummin -sallad gjord på:

  • Bladspenat
  • Groddar
  • Tomat
  • Rostade sesamfrön i kokosolja 
  • Fetaost
  • Oliver med chili

Så jäkla gott!!! Jag har börjat lite smått att exprimentera med mer matiga sallader där jag har i nötter och frön, oljor och lite mer roliga grönsaker. Gårkvällens sallad blev så himla god! 

Jag har inte en så het aptit på kvällen därför passar ett sånt lätt mål som ägg och sallad för mig. Men jag är då noga med att jag får  med bra fetter och vitaminer! 

   
 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.