Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Förkylningstider alltså

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än FÖRSVINN SNUVA OCH HALSONT! Japp, jag åkte på’t! Hela helgen har jag haft ont i  halsen och sen kom även snuvan. 

Deppa ihop? HEL NO! Men det ironiska är att jag idag ska på en hälsoundersökning som vi får genom jobbet, denna ska jag alltså göra förkyld. Gaaaaanska inte-så-bra. Men det är tydligen ett väldigt lugnt test där det “tuffaste” är att cykla i 5-6 min i moderat tempo. Det känns lugnt. 

Igår blev det sängyoga, jag orkade inte mer än så. Men det blev sköna twistar för ryggraden bland annat och lite bröstöppnare. Jäääävlar va jag är stel i ryggen alltså! Mina lats, axlar och bröstrygg är verkligen hemska! De kräver sin tid! 

Kvällsmaten igår: stekt ägg kryddat med spiskummin -sallad gjord på:

  • Bladspenat
  • Groddar
  • Tomat
  • Rostade sesamfrön i kokosolja 
  • Fetaost
  • Oliver med chili

Så jäkla gott!!! Jag har börjat lite smått att exprimentera med mer matiga sallader där jag har i nötter och frön, oljor och lite mer roliga grönsaker. Gårkvällens sallad blev så himla god! 

Jag har inte en så het aptit på kvällen därför passar ett sånt lätt mål som ägg och sallad för mig. Men jag är då noga med att jag får  med bra fetter och vitaminer! 

   
 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.