Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Söndagsmys med liten yogini :)

Idag har vi myst hemma hos Anna & Daniel och deras goa barn 🙂 Det blev mycket sötsaker ikväll då de bjöd på glass med hemmagjorda bullar (sjukt gott och GODARE än B&J’s cinnamon Bun) och vi tog med oss “Saffrans cheesecake” som också är gaaaalen gott! Jag mår lite illa nu om jag ska vara ärlig, blev lite för mycket av det goda med både glass och cheesecake. 
Oscar visade stolt upp sina yoga-skills och jag ville såklart föreviga det genom en bild! Hur söt liksom?! 

Apropå yoga- jag har faktiskt yogat 4 ggr den här veckan. Det har inte vart långa pass utan det har varit framför tvn där jag istället för att sitta i soffan har rört mig på golvet i olika enkla positioner. Inget avancerat, utan enkla och korta sekvenser. Vissa positioner vet jag inte ens om det “räknas som yoga” utan jag bara flummar och hittar skrymslen och vrår i kroppen där jag stannat och “rotar runt”,där jag hittar “hörn” och ytterlägen. Fast, det är yoga för mig det med 🙂

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.