Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Söndagsmys med liten yogini :)

Idag har vi myst hemma hos Anna & Daniel och deras goa barn 🙂 Det blev mycket sötsaker ikväll då de bjöd på glass med hemmagjorda bullar (sjukt gott och GODARE än B&J’s cinnamon Bun) och vi tog med oss “Saffrans cheesecake” som också är gaaaalen gott! Jag mår lite illa nu om jag ska vara ärlig, blev lite för mycket av det goda med både glass och cheesecake. 
Oscar visade stolt upp sina yoga-skills och jag ville såklart föreviga det genom en bild! Hur söt liksom?! 

Apropå yoga- jag har faktiskt yogat 4 ggr den här veckan. Det har inte vart långa pass utan det har varit framför tvn där jag istället för att sitta i soffan har rört mig på golvet i olika enkla positioner. Inget avancerat, utan enkla och korta sekvenser. Vissa positioner vet jag inte ens om det “räknas som yoga” utan jag bara flummar och hittar skrymslen och vrår i kroppen där jag stannat och “rotar runt”,där jag hittar “hörn” och ytterlägen. Fast, det är yoga för mig det med 🙂

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.