Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Färdig “fransstylist”!

Bilden ovan är på mitt sista set fransar jag gjorde på kursen. Jag bad modellen, Susan som den här donnan heter- att skicka en bild när hon sminkat sig också. Såååååä jäkla snyggt att få se helheten!!! BÄÄÄM säger jag bara!!

Å herre min je vilka härliga men intensiva 4 kursdagar det har varit! Men nu är jag klaaaaar!!! Det känns så roligt och spännande! 
Igår var första gången jag jobbade med fransar utanför utbildningens väggar- jag håller nu till hos “min” frisör Lia på “Salong rubb & stubb”. Så mysigt är det! Kom dock hem sjukt sent igår, jag åkte och gjorde fransar direkt efter mitt “vanliga” jobb. Det tar ju fortfarande rätt lång tid för mig att sätta fransar men attans vilket sjukt bättre flyt jag har nu! 

Jag hade verkligen behövt vila och vara helt ledig den här helgen som kommer men icke- Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen kommer ju upp nu och där kommer jag finnas i Dcore’s monter. Men det blir bara skoj! Tyvärr så hinner jag inte vara kvar på Söndagen som tänkt, jag ville ju gå på en massa härliga yogaklasser. Men men, Yogagames  i Stockholm kommer ju “snart” och det ska jag gå på!!!

 Fy fasen va jag är sliten alltså, pjuh! Som sagt- jag längtar tills november är över. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.