Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Färdig “fransstylist”!

Bilden ovan är på mitt sista set fransar jag gjorde på kursen. Jag bad modellen, Susan som den här donnan heter- att skicka en bild när hon sminkat sig också. Såååååä jäkla snyggt att få se helheten!!! BÄÄÄM säger jag bara!!

Å herre min je vilka härliga men intensiva 4 kursdagar det har varit! Men nu är jag klaaaaar!!! Det känns så roligt och spännande! 
Igår var första gången jag jobbade med fransar utanför utbildningens väggar- jag håller nu till hos “min” frisör Lia på “Salong rubb & stubb”. Så mysigt är det! Kom dock hem sjukt sent igår, jag åkte och gjorde fransar direkt efter mitt “vanliga” jobb. Det tar ju fortfarande rätt lång tid för mig att sätta fransar men attans vilket sjukt bättre flyt jag har nu! 

Jag hade verkligen behövt vila och vara helt ledig den här helgen som kommer men icke- Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen kommer ju upp nu och där kommer jag finnas i Dcore’s monter. Men det blir bara skoj! Tyvärr så hinner jag inte vara kvar på Söndagen som tänkt, jag ville ju gå på en massa härliga yogaklasser. Men men, Yogagames  i Stockholm kommer ju “snart” och det ska jag gå på!!!

 Fy fasen va jag är sliten alltså, pjuh! Som sagt- jag längtar tills november är över. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.