Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

1:a människan!!!

Idag var dagen jag skulle göra mitt första fransset på en människa. I början, när jag satt de första fransarna kände jag “men för i heeeelvete Denice! Va fan har du nu gett dig in på?! This is NOOOO good!”. 

Den lilla djävulen satt på min axel och viskade glåpord åt mig hela den första timmen. Men efter det lugnade jag ner mig, det gick lite bättre hela tiden- sakta men säkert. 

Jag är helt slut i kroppen och skallen dunkar av huvudvärk, men va gör det när slutresultatet blev så mycket bättre än vad jag vågat hoppas på!!! Så glad! Och Linn som var min modell för dagen blev också jättenöjd! Så tacksam att hon orkade ligga så länge medan jag pillar med hennes ögon. 

Det ska understrykas att jag inte är klar med hennes fransar än. Ingen av oss elever hann helt klart, det är för att det tar lång tid när man är ny- vilket är helt normalt. Ha det i åtanke när ni tittar på “före”-bilden”. Jag bokade en ny tid med Linn på en gång ,då jag ju vill slutföra mitt arbete helt. Redan på Tisdag har bokade vi- jag var ivrig, haha! Då jag får fylla på fransar tills både hon och jag är helt nöjda. 

Det som var extra, extra skoj var att Linn haft fransar förr men tagit bort dem ganska fort då hon varje gång känt ett fransarna vart för “tunga” och “hängiga” på henne. Det jag gjorde idag var att ta en lång frans (för det vet jag att hon gillar och är snygg i) MEN jag tog en tunnare variant och med mer “böj”. Det gjorde att vi “öppnade upp hela ögat” så att ögat ser större ut. Trots att jag inte hann sätta så många fransar som jag önskat BLEV HON SÅ JÄVLA SNYGG! Hon är snygg innan, men ni hajjar vad jag menar, vi förhöjde hennes snygghet med de här ögonfransarna. 

JAG ÄR SÅ EXALTERAAAAAAD!! Blev så jävla glad (ursäkta alla svordomar) när hon satte sig upp och öppnade ögonen och man såg effekten av fransarna, BÄM!! 

Jag längtar tills jag kan börja jobba på “riktigt “efter kursen- och få äran att  smycka flera girls/ boys med flirtiga fransar. Så kul att se dem nöjda och glada när de går därifrån. Och det mina vänner, är något jag hoppas alla mina kunder kommer känna framöver! 

2 dagar kvar på kursen nu, heeeelt kaputt är jag. Nu blir det lätt käk och jäkligt tidig sänggång. 

Ciao! 

Före:  

  
Efter: inte helt klart som ni ser, det ska dit en hel del fransar till. Men helt ok för att vara första gången ju 🙂 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.