Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Hemma idag…

Känner mig inte ball för fem öre. Har sovit extremt dåligt och började natten med att bli supertäppt i näsan och på morgonen när jag fortfarande var helt slut kände jag av min hals. Förkylningstiderna är här, grattis! Hemma och kurerar mig lite. Myskläder på, en god kopp kaffe och snart ska jag tvinga in mig i duschen för att “ånga” bort det onda i halsen 😉 

Eftersom jag inte tränar som förut (det kommer bli ändring på det framöver) så är mitt matintag väldigt dåligt. Jag äter inte skräp men jag äter för lite. Jag har dålig hunger. Det kan gå en hel dag och jag har bara ätit en tredjedel utav vad jag vanligtvis brukar få i mig. Nu behöver jag ju inte samma mängd mat/kcal eftersom jag inte gör av med lika mycket energi som när jag tränade som flitigast, men jag behöver ändå vara noga med att det “lilla” jag äter behöver vara ännu mer genomtänkt och med bra näringstäthet. 

Jag känner mig galet mjuk och degig i kroppen-det är som att jag inte lyft en vikt i hela mitt liv, haha! Men det ändras så fort musklerna får jobba lite! 

Ännu mer viktigt är det ju nu när jag inte äter 100%,  att fylla på skafferiet med vitaminer! Det finns faktiskt  bra piller därute som man behöver för att få en fullgod kost, enligt mig. Bra grejjor det här och jag använder mig av dessa varje dag + 2 msk utav “Mivital” som jag glömde ta med här på bilden. Allt från MM Sports såklart som ni hittar här!!!

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.