Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vad gör du på din lunch?

I våras tog jag mig friheten att på min lunch gå ut i det underbara vädret. Fy farao så nice det var! Jag har liksom “tappat” den goa rutinen. Eller rutin och rutin, det höll väl i sig i 2 veckor haha! 

Nåja, idag gick jag ut i alla fall. Jag njöt av varje sekund! Det är så skönt att komma ut, musik i lurarna och underbart väder. Höstens alla färger lyser så starkt att jag blir alldeles nipprig! MYS!

Dagens tips: ha alltid ett par promenadskor på jobbet så du lätt kan slinka ut och promenera lite. Då kan man inte skylla på att man har för dåliga skor att gå i. 

 
 
  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.